2014-08-18 22:36:41
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΑ... ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ... ΕΪΜΠΑΡ!
Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εϊμπάρ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ο 31χρονος μέσος είχε μείνει ελεύθερος από τη Φούλαμ και παρόλο που αρχικά είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Ράγιο Βαγιεκάνο, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να το... σπάσουν.

Ο Μπόατενγκ έμεινε εκ νέου ελεύθερος και τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εϊμπάρ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για την επόμενη σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης πέρασε ένα... φεγγάρι από τον Ολυμπιακό, έκανε τα δικά του και τελικά... μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξε στην Εϊμπάρ! Ο Μπόατενγκ είχε συμφωνήσει -όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός- για έξι μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Πριν το Πάσχα του 2013 ο Γκανέζος έφυγε από την Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι έχει να τακτοποιήσει κάποια ζητήματα και να επιστρέψει για να μπορέσει να αφοσιωθεί αγωνιστικά στον Ολυμπιακό.

Από τότε δεν επέστρεψε και δεν έκανε ποτέ ξανά προπονήσεις στο Ρέντη... Φυσικά και ο Ολυμπιακός δεν ξανασχολήθηκε μαζί του!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ