2014-08-19 11:37:06
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ!
Με το ασημένιο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος τους επέστρεψε από το Βερολίνο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού χάρισε μια μεγάλη διάκριση στον ελληνικό αθλητισμό, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα 5 χλμ. ομαδικό στο ΟPEN WATER μαζί με τον Αντώνη Φωκαίδη και την Κέλλυ Αραούζου, η οποία παρέμεινε στη Γερμανική πόλη προκειμένου να μετάσχει στα 1500μ ελεύθερο, αγώνισμα της κλασικής κολύμβησης.

Η ελληνική απόστολή επέστρεψε χωρίς και τον πρωτεργάτη των επιτυχιών και προπονητή των τριών κολυμβητών Νίκο Γέμελο, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα προκειμένου να παρακολουθήσει τους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, στις δηλώσεις του φάνηκε συγκρατημένα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του στη διοργάνωση: «Σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο από την παρουσία μου στο Βερολίνο. Με ταλαιπωρούσε το πρόβλημα στο χέρι μου αρκετό καιρό και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Έκανα μια κούρσα τακτικής, αναμονής και έτσι στα 10 χλμ. δεν κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Σε τέτοιες συνθήκες και με τόσο καλούς αθλητές είναι δύσκολα τα πράγματα. Σαφώς, θέλω να είμαι πάντοτε στο βάθρο. Όσον αφορά τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που κατακτήσαμε, το οφείλουμε στη σκληρή προπόνηση και στο δέσιμο που έχουμε ως ομάδα. Αφιερώνω το μετάλλιο στο Νίκο Γέμελο και στην οικογένεια μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ