2014-08-19 12:57:12
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη...
Κριός Κανείς δεν μπορεί να ανακόψει την ανοδική πορεία των επαγγελματικών σας, παρά μόνο εσείς οι ίδιοι. Μην ενδώσετε σε πειρασμούς που ξέρετε ότι μακροπρόθεσμα θα σας βλάψουν. Εστιάστε στον στόχο σας. Προσοχή στο φλερτ των Υδροχόων γιατί κρύβει περισσότερες παγίδες απ’ ό, τι ενδεχομένως φαντάζεστε. Κρατήστε χαμηλό προφίλ για την ώρα.

Ταύρος

Εκφράστε τα παράπονά σας κατευθείαν στο πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται και μη διαιωνίσετε μία αρνητική κατάσταση που μπορεί να διευθετηθεί σχετικά ανώδυνα τώρα. Η Αφροδίτη μαλακώνει τη σχέση σας με τους στενούς σας φίλους, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε ορισμένες διαφωνίες που είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα κι εσάς σε αδιέξοδο.

Δίδυμος 

Μείνετε πιστοί στα γεγονότα και τα δεδομένα σας, χωρίς να υποθέτετε πράγματα που κανείς δεν σας εγγυάται ότι ισχύουν. Ειδικά στα ερωτικά σας, καλό θα είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αφήσετε τις εξελίξεις να σας καθοδηγήσουν. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Αποφύγετε, ωστόσο, τις επίφοβες καταναλωτικές κινήσεις.


Καρκίνος 

Μια μέρα μακριά απ’ την υστερία και τον αρνητισμό ορισμένων προσώπων του στενού σας περιβάλλοντος θα σας κάνει περισσότερο καλό απ’ ό, τι νομίζετε. Αφήστε τον εαυτό σας να αποδράσει από την ασφυκτική καθημερινότητα. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Αυτές θα κρίνουν τον νικητή.

Λέων 

Καλύτερα να μην τα βάλετε με τους ιεραρχικά ανώτερούς σας σήμερα, γιατί το αποτέλεσμα της σύγκρουσης θα σας ζημιώσει πολύ σε πρακτικό επίπεδο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και επιλέξτε προσεκτικά τις μάχες σας. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας, με ένα νέο ειδύλλιο να κάνει σιγά σιγά τα πρώτα του βήματα.

Παρθένος 

Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να φέρετε τα πάνω κάτω στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, γιατί η σταθερότητα είναι το μόνο πράγμα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία. Κάντε υπομονή. Κρατήστε κοντά σας την οικογένεια, γιατί αυτά που σας ενώνουν, είναι περισσότερα απ’ όσα σας χωρίζουν.

Ζυγός 

Η μέρα ξεκινάει με εντάσεις στα επαγγελματικά σας, που όμως είναι λίγο- πολύ αναμενόμενες. Εστιάστε στη συνεργασία και την ομαδικότητα, και όχι τόσο στα όποια αντικρουόμενα συμφέροντα. Μη βιαστείτε να κρίνετε ένα πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σας. Δώστε του περισσότερο χρόνο να αποδείξει την αξία του.

Σκορπιός 

Η επιπολαιότητα και η βιασύνη είναι οι χειρότεροί σας εχθροί σήμερα, γι’ αυτό κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να περιορίσετε την επίδρασή τους πάνω σας. Εμπιστευτείτε την κρίση και την καθοδήγηση των Αιγόκερων. Σταθερά τα ερωτικά σας, μετά από ένα μικρό διάστημα διαρκών αμφισβητήσεων και σκαμπανεβασμάτων.

Τοξότης 

Αφήστε τους άλλους να καθαρίσουν για τα αμαρτήματά τους, Τοξότες. Δεν είναι ανάγκη να ξοδεύετε πολύτιμη ενέργεια για άτομα που δεν το αξίζουν, παραμελώντας παράλληλα τις δικές σας υποθέσεις. Επικεντρωθείτε στα αισθηματικά σας σήμερα, γιατί ένα ειδύλλιο που βρίσκεται στα σπάργανα, θα χρειαστεί ώθηση από εσάς για να εξελιχθεί.

Αιγόκερως 

Οι βαριές κουβέντες δύσκολα ξεχνιούνται, επομένως, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, καλύτερα να τις αποφύγετε σήμερα. Διευθετήστε τα διαπροσωπικά σας θέματα όσο πιο διπλωματικά γίνεται και θα βγείτε κερδισμένοι. Ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από μακριά θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας γεννήσει ελπίδες για κάτι που θεωρούσατε εντελώς τελειωμένο.

Υδροχόος 

Εμπόλεμο κλίμα στις φιλικές σας σχέσεις, που επιτείνεται περαιτέρω από την θέση του Άρη. Μην υποχωρήσετε για κανέναν λόγο, απλώς χρησιμοποιήστε τα όπλα που διαθέτετε, με φειδώ. Έντονη η χημεία σας με τους Καρκίνους τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την έξυπνα, όσο είναι ακόμα καιρός.

Ιχθύς 

Μην κλείνετε πόρτες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες μελλοντικά, ακόμα κι αν προς το παρόν δεν βρίσκετε λόγο να τις κρατήσετε ανοιχτές. Σκεφτείτε το μακροπρόθεσμο συμφέρον και όχι την πρόσκαιρη απόλαυση. Σταθερά τα ερωτικά σας, που αποδεικνύουν ότι οι πρόσφατες θυσίες σας έπιασαν τόπο. Μην αλλάξετε στρατηγική.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ