2014-08-19 15:12:54
Φωτογραφία για «ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ»
Σε σημερινό δημοσίευμά της για τη μεταγραφική υπόθεση του Κώστα Μανωλά, η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" αναφέρει ότι η Άρσεναλ είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 6,5 εκ. λίρες και ότι ο Βενγκέρ ελπίζει πως θα κλείσει τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού έως το τέλος του μήνα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μανωλάς θα κληθεί να ανταγωνιστεί τους Μερτεζάκερ, Κονσιελνί, Τσέιμπερς, με τους δύο πρώτους να αποτελούν τις βασικές επιλογές του Βενγκέρ και αυτό ακριβώς, θεωρούν οι Άγγλοι, πως είναι το εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι εγγυήσεις, δηλαδή, που θέλει ο στόπερ του Ολυμπιακού για το χρόνο συμμετοχής του στυς "κανονιέρηδες".

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στην Αγγλία υπάρχει... μπαράζ δημοσιευμάτων για Άρσεναλ και Μανωλά, ενώ στην Ιταλία κάνουν λόγο για επιστροφή της Γιουβέντους με πρόταση δανεισμού και οψιόν αγοράς, αν και άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ή ότι προβάδισμα έχει ο Λουιζάο έναντι του Μανωλά ή ότι τελικά η Ιταλική ομάδα δεν θα προχωρήσει σε αγορά στόπερ.

Το σίριαλ συνεχίζεται για λίγο ακόμα, με τον Ολυμπιακό να επιμένει ότι εάν δεν λάβει την κατάλληλη πρόταση δεν θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ