2014-08-19 17:57:08
Φωτογραφία για Μειώθηκε στους 13 το ρόστερ της Εθνικής - Δείτε ποιους έκοψε ο Κατσικάρης
Στους 13 παίκτες μειώθηκε το ρόστερ της Εθνικής μετά και το τουρνουά του Κάουνας, στο οποίο η χώρα μας τερμάτισε δεύτερη... Πλέον απομένει να «κοπεί» ένας ακόμη παίκτης για να προκύψει η τελική δωδεκάδα.

Ο Φώτης Κατσικάρης αποφάσισε να «κόψει» τους Γιώργο Μπόγρη και Γιάννη Αθηναίου, τους οποίους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην προετοιμασία και το ζήλο που έδειξαν.

Έτσι η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της με τους εξής παίκτες: Νίκος Ζήσης (Ούνιξ Καζάν), Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Γκρίζλις), Κώστας Βασιλειάδης (ελεύθερος), Κώστας Παπανικολάου (Ρόκετς), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Κώστας Καϊμακόγλου (Ούνιξ Καζάν), Γιάννης Μπουρούσης (Ρεάλ Μαδρίτης), Ίαν Βουγιούκας (ελεύθερος), Ανδρέας Γλυνιαδάκης (ελεύθερος).

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει σήμερα στις 21:30 στην Αθήνα κι ακολουθούν τα φιλικά με την Τουρκία, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (21:15) και την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (21:00), στα οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Νικ Καλάθης έχοντας εκτίσει την τιμωρία του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ