2014-08-20 00:35:17
Φωτογραφία για ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ...
Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπεσίκτας και Άρσεναλ που ήρθαν ισόπαλες 0-0 στην Τουρκία. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα.

Το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, από ένα δοκάρι, αλλά και μια αποβολή με τον Άαρον Ράμσεϊ να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να φεύγει για τα αποδυτήρια στο 80ό λεπτό.

Όλα είναι ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς (θα απουσιάσει ο Ράμσεϊ), η οποία είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Τετάρτη στο Emirates.

Όσον αφορά τώρα αυτό που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό... Ο Τζόελ Κάμπελ ήταν στην αποστολή, αλλά και πάλι, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, ενώ ο Σανόγκο, που είχε "ακουστεί" και αυτός στα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων, έμεινε εκτός αποστολής.

Μπεσίκτας (Σλάβεν Μπίλιτς): Τολγκά, Ισμαΐλ, Μότα, Εσάν, Πέδρο, Σαχάν (Τόρε 73'), Βελί, Νέτσιπ, Ογκιουζάν (Κερίμ 81'), Πεκτεμέκ, Ντεμπά Μπα.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Ντεμπισί, Τσέιμπερς, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Αρτέτα (Φλαμινί 50'), Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Αλέξις (Τσάμπερλεϊν 73'), Καθόρλα, Ζιρού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΝΕΣΤΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΝΕΣΤΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ