2014-08-20 09:56:58
Φωτογραφία για Νεκροί και τραυματίες από πυροβολισμούς μπροστά σε νεκροτομείο στην Ονδούρα
Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν συγγενείς ενός άνδρα που δολοφονήθηκε τη νύχτα της Δευτέρας στο Πουέρτο Κορτές Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν την Τρίτη κατά τη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν μπροστά από το νεκροτομείο του Σαν Πέδρο Σούλα στη βόρεια Ονδούρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, επτά άνθρωποι πέθαναν ακαριαία, κι ένας όγδοος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ όπως έγινε γνωστό, τα περισσότερα από τα θύματα ήταν συγγενείς ενός άνδρα που δολοφονήθηκε τη νύχτα της Δευτέρας στο Πουέρτο Κορτές.

Ο γιατρός Έκτορ Ερνάντες, διευθυντής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στο Σαν Πέδρο Σούλα, είπε ότι μια ομάδα ανθρώπων βρισκόταν μπροστά από το νεκροτομείο, περιμένοντας να παραδώσει ένα πτώμα. Όπως εξήγησε, στο σημείο έφθασαν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν δύο άνθρωποι οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Mε 187 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 χιλιάδες κατοίκους, η Ονδούρα είναι η πλέον επικίνδυνη χώρα παγκοσμίως εκτός των εμπόλεμων ζωνών, σύμφωνα με την μεξικανική μη κυβερνητική οργάνωση Ασφάλεια, Δικαιοσύνη και Ειρήνη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ