2014-08-21 11:43:35
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΑΒΡΑΑΜ!
Στην προσεχή αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να βρίσκονται τα ονόματα του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Στέφανου Αθανασιάδη, όπως αναφέρει σήμερα η "SportDay".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν δύο από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας «κόπηκαν» από τον Φερνάντο Σάντος στην τελική αποστολή που έδωσε το «παρών» στη χώρα του καφέ.

Ωστόσο, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δύο διεθνείς χαίρουν της εκτίμησης του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον στόπερ των ερυθρόλευκων και τον φορ του ΠΑΟΚ στους στενούς του συνεργάτες.

Για αυτό τον λόγο, μάλιστα, θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παρουσία τους στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2016 κόνρτα στη Ρουμανία στο (άδειο) Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα οι δυο παίκτες θα είναι σίγουρα στην 18άδα που θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Ιταλός τεχνικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ