2014-08-21 15:54:08
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΚΑΙ... ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!
Η κίνηση να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις πτέρυγές του ο Ολυμπιακός με την επικείμενη απόκτηση του Ντουρμάζ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), δείχνει ότι ο Μίτσελ δε θέλει να ρισκάρει τίποτα στο φετινό του "οικοδόμημα"!

Κατ'αρχήν δύο λόγια για τον Ντουρμάζ. Ο Ολυμπιακός είχε... «κλείσει» τον Σουηδό και στο τέλος Ιουλίου, αλλά ο παίκτης δεν ήρθε ποτέ στην Αθήνα.  Αν δεν τελειώσει και με τη... βούλα η υπόθεση μην περιμένετε επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό, ούτε καν σχόλιο.  

Πάμε τώρα στα... δικά μας! 

Σας είχαμε πει πολλές φορές ότι καλός ο Ντοσεβί, αρέσει στον Μίτσελ αλλά δε θα έλεγε όχι σε ακόμα ένα παίκτη για τις πτέρυγες. 

Έπαιξε ξανά ο Άμπραμπατ ( δείτε τα σχετικά μας θέματα για να δείτε ότι δε σας λέμε... άλλα για άλλα ΕΔΩ και ΕΔΩ) αλλά άκρη δε βρέθηκε και το θέμα "έκλεισε" κατά την παραμονή του Θρύλου στην Πόλη για το φιλικό με τη Φενέρ.

Πιέστηκε και η Άρσεναλ για Κάμπελ σε συνδυασμό με την υπόθεση Μανωλά, αλλά και πάλι δε βρέθηκε η άκρη -αφού ο Βενγκέρ θέλει να του δώσει την ευκαιρία και ο παίκτης ήθελε να παραμείνει στην Αγγλία- μέχρι που ο Ολυμπιακός επανήλθε στην υπόθεση Ντουρμάζ.

Όταν σας λέγαμε ότι η χάρη που ζήτησε ο Μίτσελ, δεν ήταν ούτε ο Πουλίδο, ούτε ο Μπενίτες, κάποιοι που... νομίζουν ότι ξέρουν περισσότερα μας ειρωνεύτηκαν στα σχόλια τους (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ.

 (Aν κάποιος βρει ΕΣΤΩ ΕΝΑ σάιτ ή μία εφημερίδα που να αναφέρει ότι η χάρη που ζήτησε ο Μίτσελ δεν ήταν ο Πουλίδο ή ο Μπενίτες παρακαλούμε να μας το δείξετε...)

Λέτε εμείς να θέλουμε να παίξουμε με τον... πόνο των οπαδών του Ολυμπιακού;

Όταν γράφτηκε λοιπόν το συγκεκριμένο θέμα, έγινε η τελευταία προσπάθεια για Κάμπελ που δεν προχώρησε.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός στράφηκε στη λύση του Ντουρμάζ και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι η επόμενη, αλλά όχι και η τελευταία μεταγραφή! 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα πιάσει λιμάνι ακόμα ένας επιθετικός. Ίσως μάλιστα να είναι και η πιο δυνατή κίνηση του καλοκαιριού. Αυτό το τελευταίο μην το δέσει κανείς κόμπο, είναι κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (για την ώρα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ