2014-08-22 00:43:12
Φωτογραφία για Η εφαρμογή του Τομ Χάνκς για iPad σπάει τα ταμεία!
Είναι μεγάλος ηθοποιός αλλά όπως αποδείχτηκε και μεγάλος γκατζετάκιας Ο λόγος για τον  58χρονος Τομ Χάνκς που δημιούργησε την εφαρμογή για iPad με όνομα «Hanx Writer», η οποία «σκίζει» στο «Apple Store».

Μάλιστα αυτές τις ημέρες, το «Hanx Writer» σκαρφάλωσε στο Νο1, με τους χρήστες να το λατρεύουν, αφού δίνει την αίσθηση σε όποιον έχει κατεβάσει την εφαρμογή, ότι χρησιμοποιεί παραδοσιακή γραφομηχανή!

Άλλωστε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκτός από λάτρης της τεχνολογίας, είναι κολλημένος και με τις γραφομηχανές, διαθέτοντας μια μεγάλη προσωπική συλλογή από αντίκες.

Προκειμένου λοιπόν να συνδυάσει τις δυο μεγάλες του αγάπες σε μια, απευθύνθηκε σε μια εταιρεία του χώρου, έγιναν συνέταιροι για το συγκεκριμένο έργο, τους έστειλε ακόμη και τρεις παλιές γραφομηχανές από τη συλλογή του για να ζήσουν την εμπειρία και τελικά το app βγήκε στον αέρα. Η εφαρμογή διατίθεται σε τρεις εκδοχές και έχει βαθμολογία 4.5, με τον Τομ Χανκς να δηλώνει μέσω Twitter, πως «ο ήχος που κάνει η γραφομηχανή, το μπανγκ-μπανγκ, κλακ κλακ κλακ, πουκαπουκαπουκαπουκα, είναι σαν μουσική στα αυτιά κάποιων».
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ