2014-08-22 02:32:31
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΙ... «ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΤΙΟΠ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»! *VIDEOS*
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πάπε Ντιόπ βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Από την πρώτη στιγμή που γινόταν γνωστό πως ο Σάμαρης ταξίδευε για τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα η ερώτηση που... "πλανιόταν" στο Λιμάνι ήταν... «αν θα υπάρξει μεταγραφή στην θέση του».

Από τον Ολυμπιακό το μόνο που έλεγαν ήταν πως... «ό,τι πει ο προπονητής».

Φαίνεται πάντως οι εξελίξεις είχαν τρέξει τις προηγούμενες ώρες και αυτό γιατί σχεδόν αμέσως οι Ισπανοί αποκάλυπταν πως οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε.

Πρόκειται για τον 28χρονο μέσο για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία στην αρχή του καλοκαιριού και για τον οποίο σας ενημερώσαμε νωρίτερα ως πιθανό αντι-Σάμαρη (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Οι πληροφορίες λοιπόν από την Ισπανία, ανέφεραν αρχικά πως ο Ολυμπιακός είναι σε όλα «ok» με τον παίκτη ο οποίος μάλιστα χθες επανέλαβε στους διοικούντες την Λεβάντε ότι θέλει να φύγει από τον σύλλογο!


Η ρήτρα είναι στα 2 εκατ. ευρώ και μάλλον εκεί γίνονται για την ώρα οι όποιες διαπραγματεύσεις γιατί οι Ισπανοί θεωρούσαν σίγουρη την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Μάλιστα είχαν και μια άλλη πληροφορία.... Πως οι άνθρωποι που είχαν εμπλακεί στην μεταγραφή του Σάμαρη είναι μέσα και σε αυτήν του Πέρες αλλά και σε αυτήν του Ντιόπ!

Δηλαδή πως… έβαλαν το χεράκι τους να πάει ο Πέρες από την Μπενφίκα στη Βαλένθια (είναι πολύ κοντά στο να κλείσει), ο Σάμαρης στην Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός να πάρει τον Ντιόπ από τη Λεβάντε!

Οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν πως το deal είναι σχεδόν τελειωμένο. Από πλευράς ερυθρόλευκων πάντως δεν διέρρεε το παραμικρό. Ούτε για το αν επιβεβαιώνουν, ούτε γενικά για κάποιο όνομα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ