2014-08-22 20:10:06
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ (PHOTOS)
Πληροφορίες για εγγραφές στο Ταε Κβο Ντο, στην Πυγμαχία και στο Κικ Μπόξινγκ.

Την Δευτέρα 25 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού τα οποία στεγάζονται στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης». Οι εγγραφές στο Ταε Κβο Ντο, στην Πυγμαχία και στο Κικ Μπόξινγκ θα γίνονται καθημερινά (17:00-20:00) στις εγκαταστάσεις μας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα μαθήματα και στα τρία αθλήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και έχει καταρτιστεί νέο πρόγραμμα και περισσότερα τμήματα από την σεζόν 2013-14 που ήταν και η πρώτη της λειτουργίας των Πολεμικών Τεχνών.

Ταε Κβο Ντο

Η Σχολή του Ταε Κβο Ντο θα αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα: Junior ( 4-6 ετών), Μινι (7 ετών και άνω), Προαγωνιστικό (7 ετών και άνω, για τα παιδιά που θα επιλεχτούν για να συμμετάσχουν σ’ αγώνες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων), Αγωνιστικό (Άνδρες-Γυναίκες), Ενηλίκων ( 16 ετών και άνω). Επικεφαλής του τμήματος είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος με συνεργάτη του προπονητή τον Νικόλαο Κυρίτση.


Πυγμαχία

Η Σχολή της Πυγμαίας θα αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα: Παιδικό (6-12 ετών), Νέων (12-18 ετών), Αρχαρίων (Για άτομα που έρχονται για πρώτη φορά σ’ επαφή με το άθλημα), Αγωνιστικό. Προπονητές του Τμήματος είναι ο Βαγγέλης Παπουτσάκης και η Αντωνία Παπουτσάκη. Για τα Σώματα Ασφαλείας ισχύουν άλλες τιμές.

Κικ Μπόξινγκ

Η Σχολή του Κικ Μπόξινγκ θα αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα: Παιδικό (6-12 ετών), Νέων-Προαγωνιστικό (12-18 ετών), Αρχαρίων (Για άτομα που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα), Αγωνιστικό, Γυναικείο. Επικεφαλής του Τμήματος είναι η Νατάσα Ποντίκα και προπονητές ο Βλαδίμηρος Ναζαρένκο και ο Ισίδωρος Μπινίκος. Για τα Σώματα Ασφαλείας ισχύουν άλλες τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές:

Τηλέφωνο: 210 48 16 383 & 6943 62 62 52 καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00

E-mail: [email protected]

Για αναλυτικές πληροφορίες στο www.osfp.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ