2014-08-23 14:18:18
Φωτογραφία για Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρό και συνελήφθη!
Σκηνές απείρου κάλλους παρακολούθησαν την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, ασθενείς και επισκέπτες, σε τμήμα του... Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, όταν ιατρός κατήγγειλε συνοδό ασθενή πως τον εξύβρισε.

Σύμφωνα με πηγές τoυ patrisnews.com, οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, κλήθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης να μεταβούν στο Νοσοκομείο του Πύργου, καθώς φαίνεται πως ένας 52χρονος συνοδός ανηλίκου ασθενoύς, επιτέθηκε φραστικά σε 46χρονο ιατρό που εκτελούσε την υπηρεσία του στο Χειρουργικό Τμήμα.

Όμως, μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να συλλάβουν τον 52χρονο, εκείνος άρχισε να εξυβρίζει τους αστυνομικούς ενώ επιτέθηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στον έναν και τον απώθησε βίαια.

Να σημειωθεί πως εκείνη τη στιγμή υπήρχαν κι άλλοι ασθενείς στο συγκεκριμένο τμήμα που έμειναν με «ανοιχτό το στόμα» από τις σκηνές που παρακολουθούσαν μέρα -μεσημέρι μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου, ωστόσο ο 52χρονος δράστης τελικά συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, στον οποίο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ