2014-08-23 15:52:14
Φωτογραφία για Χαμός με Πατρινό που εμφανίζεται ως «μάνατζερ» της Λοτσάρη!
Ερωτηματικά και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η προσπάθεια Πατρινού ανθρώπου των media, να παρουσιαστεί ως «μάνατζερ» της Νίνας Λοτσάρη, προτείνοντας μέσω facebook σε φιλόδοξα νέα παιδιά, να περάσουν από ακρόαση για λογαριασμό της συμπολίτισσας καλλιτέχνιδας!

Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό από την παρουσία του στην τοπική τηλεόραση, ο οποίος αποστέλλει ιδιωτικά μηνύματα σε διαδικτυακούς φίλους του, υποστηρίζοντας ότι έχει τον τρόπο να τους προωθήσει για ακρόαση από τη Νίνα Λοτσάρη. Την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως «φίλη του»!

Σύμφωνα με τα μηνύματα που αποστέλλει, πρόκειται για συμμετοχή σε μια νέα τηλεοπτική σειρά συνεχείας στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Νίνα, αφού θα παρουσιάζεται η ζωή της. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υπόσχεται, μπορεί να εξασφαλίσει σε όποιον το επιθυμεί μία θέση για ακρόαση, από την παραγωγή της σειράς. Όμως, για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την όλη διαδικασία και προκειμένου να διαπιστώσει προσωπικά, εάν ο ενδιαφερόμενος συγκεντρώνει τα απαραίτητα καλλιτεχνικά στοιχεία, παραπέμπει σε κατ' ιδίαν συνάντηση! Ήδη, διάφοροι Πατρινοί τραγουδιστές και άλλα πρόσωπα που έχουν λάβει τα σχετικά μηνύματα, αναρωτιούνται πώς ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος απέκτησε τέτοια δικαιοδοσία, αφού δεν γνωρίζουν να έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την σοπράνο και ηθοποιό, πλην βέβαια κάποιας κοινής φωτογραφίας τους.

Μάλιστα δύο εξ αυτών, έχουν ήδη απευθυνθεί σε Αχαιό δημοσιογράφο, με πολύχρονη καριέρα και αποδεδειγμένα φιλικές σχέσεις με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν σε όλα αυτά υπάρχει βάση
. Επιπλέον τον παρακάλεσαν να επικοινωνήσει ο ίδιος με τη Νίνα Λοτσάρη, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Κάτι που ο τελευταίος, προτίθεται να κάνει και μάλιστα πολύ σύντομα... Πάντως, κάποιοι από τους παραλήπτες των μηνυμάτων έχουν ανταποκριθεί θετικά και έχουν επιδείξει ενδιαφέρον ώστε να συναντηθούν με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο- «μάνατζερ», να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και ενδεχομένως να κυνηγήσουν το όνειρό τους Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ