2014-08-23 18:23:46
Φωτογραφία για Πάτρα: 10χρονος έκλεβε πορτοφόλια... καθ' υπόδειξιν του πατέρα του
Η Τετάρτη όμως, δεν ήταν «τυχερή» για τον 10χρονο Ρομά, ο οποίος συνελήφθη λίγο αφότου είχε αρπάξει το πορτοφόλι νεαρής γυναίκας, στη συμβολή των οδών Έλληνος Στρατιώτου και Λευκωσίας. Ο μικρός «βούτηξε» το πορτοφόλι, όμως έγινε αντιληπτός από τη νεαρή, η οποία άρχισε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια για να ακινητοποιήσει τον ανήλικο δράστη. Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε αστυνομικός της Τροχαίας Πατρών, ο οποίος συνέλαβε τον 10χρονο, βρίσκοντας επάνω του το πορτοφόλι της γυναίκας. Ο μικρός φοβούμενος τι θα επακολουθήσει αποκάλυψε στον αστυνομικό, ότι έκλεβε επειδή του ζήτησε ο πατέρας του, ο οποίος μάλιστα, τον περίμενε μία γωνία πιο μακριά. Μάλιστα, ο ανήλικος δράστης υπέδειξε στον αστυνομικό τη θέση στην οποία βρισκόταν ο πατέρας του. Όταν ο αστυνομικός τον αναζήτησε, ο πατέρας του δράστη και ηθικός αυτουργός των κλοπών, ετράπη σε φυγή. Όμως δεν πήγε μακριά.

Μετά από καταδίωξη και με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής, ο αστυνομικός εντόπισε τον ενήλικο Ρομά, ο οποίος και συνελήφθη.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πατρινοί γίνονται «μάρτυρες» τέτοιων περιστατικών στο κέντρο και στις συνοικίες της πόλης. Οι Ρομά από τη Ρουμανία έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά της Πάτρας και δεν επιδίδονται μόνο στην επαιτεία, αλλά και σε μικροκλοπές αντικειμένων (κινητών, πορτοφολιών) από ανυποψίαστους πολίτες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ