2014-08-24 13:51:27
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Άρσεναλ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Συγκεκριμένα η «Daily Mail» επικαλείται το γεγονός πως ο διθνής αμυντικός του Ολυμπιακού έμεινε εκτός της αποστολής για το ματς με τη Νίκη Βόλου προαναγγέλοντας ότι θα μετακομίσει στην Άρσεναλ.

Μάλιστα, οι Άγγλοι κάνουν λόγο και για το κόστος της μεταγραφής το οποίο θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπογρραμίζουν ότι η ανάγκη απόκτησης αμυντικού έγινε πιο έντονη μετά την εικόνα των «κανονιέριδων» στο ματς με την Έβερτον.

Μέχρι στιγμής ο Μανωλάς παραμένει ο «Νο1» στόχος της Άρσεναλ για να διαδεχθεί τον Τόμας Βερμάελεν μετά την μετακίνηση του τελευταίου στην Μπαρτσελόνα, με την αγγλική ομάδα να εμφανίζεται διατεθειμένη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή (1η Σεπτεμβρίου).

Ρόλο στις φημολογούμενες συζητήσεις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φαίνεται πως έχει το γεγονός ότι ο διεθνής αμυντικός του ΘΡύλου αξιώνει να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και να μην μείνει στον πάγκο, αφού θέλει να έχει αγωνιστικό ρυθμό και για την Εθνική Ελλάδας (με την οποία στο Μουντιάλ έπαιξε σε όλα τα ματς ως βασικός).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ