2014-08-24 20:44:07
Φωτογραφία για Η Ζέτα Δούκα με τον γυμνό σύντροφο της στη Γαύδο! [photos]
Αυτός ο έρωτας βγάζει τον νέο σύντροφο της Ζέτας Δούκα από τα ρούχα του! Κυριολεκτικά Οι φωτογραφίες της ηθοποιού με τον σύντροφό της, φυσικοθεραπευτή και personal trainer, Μιχάλη Χατζαντωνά, στη Γαύδο αποκαλύπτουν ένα άλλο πρόσωπο της Ζέτας Δούκα από εκείνο που έχουμε συνηθίσει.

Η πάντα ψύχραιμη -σχεδόν ψυχρή- όταν τη ρωτούν για την προσωπική της ζωή, που δεν απαντάει ποτέ για να δώσει λεπτομέρειες, έζησε μέρες γεμάτες πάθος μακριά από κάμερες και φώτα. Ακόμα καλύτερα, τουλάχιστον έτσι νόμιζε, αφού ακόμα κι εκεί βρέθηκε άνθρωπος που τους απαθανάτισε και οι φωτογραφίες από την απόδρασή της μαζί με τον αγαπημένο της στη Γαύδο είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες η Ζέτα Δούκα φαίνεται παραδομένη στην αγκαλιά του αγαπημε΄νου της, οι δυο τους να παίζουν τάβλι, χαλαροί και ήρεμοι. Εκείνη χωρίς μακιγιάζ και τα μαλλιά μαζεμένα και εκείνος με το μαγιό και το μπλουζάκι του, τα οποία αποχωρίστηκε στη βόλτα τους στην παραλία. Αν και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς έμεινε ολόγυμνος και οι δυο τους έκαναν βόλτες χέρι χέρι και η Ζέτα τον απαθανάτιζε γυμνό δίπλα στο κύμα, εκείνη δεν υπέπεσε στο σφάλμα να βγάλε τα ρούχα της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω μιας θεραπείας που ήθελε να κάνει η ηθοποιός και κατέληξε στην αγκαλιά του. Έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.  
πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ