2014-08-24 21:38:46
Φωτογραφία για Άλλο να πας Ευρώπη και άλλο να ΠΑΣ Γιάννινα...
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στους "Ζωσιμάδες" και επικράτησε με 3-1 κάνοντας την ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε με το δεξί στη Σούπερ Λίγκα, κόντρα σε έναν Αστέρα που δεν θύμισε την ομάδα που θαυμάσαμε στις μάχες της στα προκριματικά του Europa League.  Ο ΠΑΣ κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και πήρε με το σπαθί του αυτό που ήθελε.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα στους "Ζωσιμάδες". Αφού πέρασε το πρώτο τέταρτο χωρίς κάτι αξιόλογο μπροστά στις δυο εστίες, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που κυνήγησε περισσότερο το γκολ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να το πετύχει και να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο Γιάκος στο 17' απέτυχε να βρει εστία στο σουτ που επιχείρησε από πολύ καλή θέση, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Κοροβέσης επίσης δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Οι Αρκάδες, που προσπάθησαν να περιορίσουν από εκεί και πέρα την έντονη επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων. Και αφού στο 40' ο Μπαράλες δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά αν και μόνος του στο κέντρο της μικρής περιοχής, δυο λεπτά μετά έκανε εκπληκτική κεφαλιά ψαράκι έπειτα από σέντρα του Ρόλε και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελλίδη για το 0-1 του Αστέρα Τρίπολης.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν με τον Τσάβες στο 59’ με κοντινό σουτ.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τους Αρκάδες από την άλλη να αρκούνται σε παθητικό ρόλο. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Γιαννιώτες, καθώς μέσα σε τρία λεπτά (67’-70’) καθάρισαν το παιχνίδι, με τα γκολ των Ίλιτς και Τζημόπουλου.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα τρία λεπτά αργότερα για τους γηπεδούχους, όταν ο Παπαχρήστος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα τους φιλοξενούμενους.

Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΣ να παίρνει τη νίκη με το τελικό 3-1. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Κοροβέσης, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες (76' Ακόστα), Γιάκος (83' Χαρίσης), Ίλιτς (79' Σαπαλίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παπαχρήστος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Τιέ Μπι (63' Μουνάφο), Ουσέρο, Ρόλε, Μάσα, Φερνάντες (46' Κουρμπέλης), Μπαράλες.
filathlos
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ