2014-08-25 13:58:10
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ... ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει αυτή την εβδομάδα τον εντυπωσιακό φετινό μεταγραφικό... χορό του με ακόμη δύο κινήσεις, καθώς θα αποκτήσει κεντρικό χαφ για τη θέση του Ανδρέα Σάμαρη και σέντερ φορ για να πλαισιώσει τους Μπενίτες και Διαμαντάκο.

Για το κέντρο ο Γάλλος Κλεμάν Σαντόμ της Παρί Σεν Ζερμέν προβάλλει ως πρώτος στόχος, αλλά προτείνονται διαρκώς νέα ονόματα και ο Ολυμπιακός ψάχνει την καλύτερη λύση.

Από τον Καμερουνεζο σταρ Άλεξ Σονγκ της Μπαρτσελόνα, τον διεθνή Πορτογάλο Μιγκέλ Βελόσο της Ντιναμό Κιέβου, τον Μπιά της Σεβίλλης, τον Οφόε της Μπριζ, τον Ντιοπ της Λεβάντε και άλλους Την Τρίτη εκδικάζεται η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό, με την πλευρά του παίκτη να είναι απολύτως αισιόδοξη ότι θα κερδίσει τη μάχη με την Τίγκρες και θα πάει αμέσως στον Ολυμπιακό, ενώ για την επίθεση παραμένει υπαρκτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου, την ώρα που στην Τουρκία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τις επαφές της Γαλατά για τον Ντάνι Γουέλμπεκ!

Στην Ρουμανία, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ξαναγράφουν για τον μεσοεπιθετικό της Στεάουα Κρίστι Τανάσε, ενώ στην Γκάνα λένε ότι ο Φρίμπονγκ ξαναπροτάθηκε στους ερυθρόλευκους, όπως και στην Τζένοα, αφού δεν πήγε τελικά στην Στουρμ Γκρατς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ