2014-08-25 15:06:02
Φωτογραφία για Οι... αναποδιές φέρνουν μεταγραφή
Τα δεδομένα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι τόσο ευμετάβλητα στον Παναθηναϊκό που ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον δύο μήνες, είναι το νεότερο δεδομένο που πιθανώς να αλλάξει τις αποφάσεις των Πρασίνων ως προς τα μεταγραφικά.

Η σημερινή σύσκεψη μεταγραφικού περιεχομένου στον Παναθηναϊκό με τη συμμετοχή των Αλαφούζου, Φύσσα, Νταμπίζα, Αναστασίου, Σαραβάκου, θα έχει ως αποκλειστικό θέμα την εξέταση των δεδομένων την επομένη του τραυματισμού του Μπεργκ. Θα γίνει μεταγραφή επιθετικού; Ή θα πέσει στα βαθιά ο Βαλμίρ Μπερίσα; Θα συνεχιστεί η προσπάθεια ανεύρευσης χαφ με δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες; Ή θα γίνει η ρελάνς της... ρελάνς για τον Μεχντί Αμπεΐντ; Θεωρείται ακόμα πλήρες το ρόστερ; Ή πλέον η σκέψη είναι διαφορετική;

Όλα αυτά θα συναποφασίσουν οι Πράσινοι γνωρίζοντας ότι πλέον έχουν μόλις επτά μέρες στη διάθεσή του για να κινηθούν μεταγραφικά, εφόσον ληφθεί μια τέτοια απόφαση. Και βέβαια δεν έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα που δυσχεραίνουν το έργο του συλλόγου.

Πηγή: Pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ