2014-08-25 20:08:09
Φωτογραφία για Κόρη πρώην υπουργού: Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά
Κάποιες φορές το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, κάποιες φορές όχι. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η κόρη του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, η οποία θυμάται τις δύσκολες μέρες που πέρασε, μετά το σκάνδαλο που αφορούσε την οικογένειά της.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, παραδέχεται στην εφημερίδα "Καθημερινή" ότι την περίοδο εκείνη, είδε τον πατέρα της να καταρρέει. "Η ζωή μού έμαθε πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Ήταν σκοτεινά τα χρόνια που ξέσπασε το σκάνδαλο... Η φοβία που είχα με τον κόσμο υπήρχε, όμως τότε εκτροχιάστηκε το πρόβλημά μου. Είχα απομονωθεί και, όταν έβγαινα, μου ήταν δύσκολο" ομολογεί. "Τα πράγματα ήταν τόσο εκτός ορίων εκείνη την περίοδο. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες... Ήξερα, όμως, ότι, μόλις σταθούν στα πόδια τους, θα στενοχωρηθούν και οι ίδιοι για πράγματα που μπορεί να είχαν κάνει σ' αυτό το διάστημα" συμπληρώνει σχετικά με τους γονείς της.


Οι αναμνήσεις είναι ακόμα ζωντανές για 'κεινη και η ταραχή δεν την έχει εγκαταλείψει, ειδικά όταν θυμάται τις κατηγορίες εναντίον της μητέρας της για παράνομο πλουτισμό. Συγκεκριμένα, αναφέρει: "εκείνη δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο, αλλά είχε κάνει τα συμβόλαια του Βατοπεδίου... εκεί που είχα συνηθίσει τους γονείς μου να είναι άτρωτοι και δυναμικοί, τους έβλεπα να καταρρέουν. Έπρεπε ως μεγαλύτερο παιδί να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου".

Η έκταση που πήρε το θέμα, έπληξε σοβαρά τον ψυχισμό της, καθώς παραδέχεται ότι: "Παλιά, το σπίτι ήταν ένα πένθος. Τα φώτα ήταν πάντα σβηστά. Η μόνη μου διέξοδος ήταν η ψυχίατρός μου. Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά. Δεν μπορώ να πω ότι μάθαινα κάτι, ήμουν σαν ρομπότ".

Πηγή: news
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ