2014-08-27 03:14:10
Φωτογραφία για Τα ασφαλιστικά μέτρα της πρώην συζύγου του Ηλία Κρασσά και όσα ακολούθησαν...
Αίσθηση έχει προκαλέσει η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της πρώην συζύγου του ιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων Fresh Ηλία Κρασσά, έναν μόλις μήνα μετά τον γάμο του με τη Βίκυ Καγιά στο Παρίσι.

O 38χρονος επιχειρηματίας, σε αντίθεση με την μητέρα των δύο παιδιών του, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους θέλοντας να διαφυλάξει την ψυχική ηρεμία του 5χρονου Γιώργου και της 4χρονης Εριέττας.

«Η δική του πλευρά της αλήθειας απέχει έτη φωτός από την εικόνα που παρουσιάζει η πρώην σύζυγός του» αναφέρει πρόσωπο από το στενό του περιβάλλον ενώ εκείνος σκοπεύει να απαντήσει νομικά μέσα στις επόμενες μέρες (πληροφορίες μάλιστα λένε πως είχε ήδη συνταχθεί αγωγή πριν διαρρεύσει η αίτησή της στα Μέσα). «Πάντως η συγκεκριμένη στιγμή που επέλεξε η πρώην σύζυγος να κινηθεί νομικά προκαλεί εντύπωση, αφού είναι σχεδόν τέσσερα χρόνια χωρισμένοι και εκείνος τη στήριζε πάντα οικονομικά αλλά και ηθικά αφού δεν εργαζόταν» συμπληρώνει η ίδια πηγή.


Στο πλευρό του Ηλία Κρασσά βρίσκεται συνεχώς η Βίκυ Καγιά, στηρίζοντάς τον σύζυγό της που βλέπει το όνομά του να σπιλώνεται άδικα: «Για  την Βίκυ ο Ηλίας είναι ο πιο γλυκός και τρυφερός άνθρωπος που έχει γνωρίσει και φυσικά ο πιο αφοσιωμένος πατέρας που έχει δει. Μόλις διάβασε όλα αυτά που του προσάπτουν, δεν πίστευε στα μάτια της.  Ήταν σαν να αναφέρονται σε κάποιον άλλον, όχι στον Ηλία» λέει στενός της φίλος. «Πάντως είναι πολύ ψύχραιμη αφού ξέρει ποια είναι η αλήθεια».

Ας ελπίσουμε ότι η δικαστική αυτή διένεξη θα λυθεί το συντομότερο δυνατό αφού εμπλέκονται δυο παιδιά που φυσικά δεν φταίνε σε τίποτα.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ