2014-08-28 11:08:09
Φωτογραφία για Πιάνουν τόπο οι φωνές του Κουτσογιαννακόπουλου
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Τόπο φαίνεται ότι πιάνουν οι φωνές του Βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ., Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου, για την... αναθεώρηση του στόχου 2, στον οποίο υπάγεται μεταξύ άλλων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας capital.gr. με τίτλο «Σχέδιο επιδότησης επιτοκίου 2%-3% για εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια», περιγράφονται οι προθέσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης για την προώθηση σχεδίου αύξησης των κονδυλίων του νέου πακέτου σε περιφέρειες που αδικήθηκαν λόγω ανάπτυξης.

Έτσι στις περιφέρειες, οι οποίες κρίθηκαν εύπορες με βάση τα στοιχεία του κατά κεφαλήν ΑΕΠ του 2007-2009 και έλαβαν χαμηλή και υπό αυστηρούς όρους χρηματοδότηση, θα επιχειρηθεί πολύ νωρίτερα από το 2017 η επαναξιολόγηση με βάση τα μετά κρίσης στοιχεία.

Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος, είχε καταθέσει αλλεπάλληλες ερωτήσεις, τόσο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, όσο και προς άλλα συναρμόδια υπουργεία, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα των παραπάνω ενεργειών."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ