2014-08-28 12:26:04
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη...
ΚΡΙΟΣ Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς είστε αρκετά ευέξαπτοι. Η διάθεσή σας κινδυνεύει να προκαλέσει προβλήματα στην εργασία σας, οπότε μην αφήνετε την απογοήτευση που μπορεί να νιώθετε πως σας κυριεύει να γίνει αιτία να συμβεί κάτι που σίγουρα θα μετανιώσετε αργότερα. Αφήστε για λίγο διάστημα το μυαλό σας να ταξιδέψει σε κάτι ευχάριστο, σε κάτι που σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και ίσως να εξελιχθεί τελικά αρκετά δημιουργικά η μέρα για πολλούς από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ Αρκετά ανάλαφρη και άνετη από νωρίς η σημερινή μέρα χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς και εντάσεις. Ωστόσο προς το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, σας δημιουργείται μια αυταρχική διάθεση που θα διαλύσει με τη σειρά της τον αυθορμητισμό του συντρόφου σας, οπότε φερθείτε με διπλωματία, γιατί μόνο άνετη δε θα είναι η σημερινή μέρα τελικά. Δοκιμάστε καινούριες γεύσεις σε κάποιο εστιατόριο παρέα με το ταίρι σας αλλά μην το παρακάνετε, γιατί ούτε και ανάλαφρη θα είναι ΔΙΔΥΜΟΙ Αρχίζουν να επανέρχονται οι ισορροπίες στο κοντινό σας περιβάλλον, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να οργανώσετε το χρόνο σας
. Καθώς ξαναβρίσκετε τη χαμένη σας αισιοδοξία, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε με δυναμισμό κάποια δύσκολη κατάσταση που μπορεί να δημιουργηθεί στα επαγγελματικά σας. Περάστε το υπόλοιπο της ημέρας χαλαρώνοντας και κυρίως ξεκουράστε το μυαλό σας, γιατί μάλλον το έχετε υπερφορτίσει τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Έχετε κάποια υποτονική διάθεση σήμερα κι αυτό οφείλεται στην αγωνία που νιώθετε για ένα σημαντικό θέμα. Μην δεσμευτείτε με υποσχέσεις απέναντι σε τρίτους αν δεν είστε σίγουροι, καλύτερα αναβάλλετέ το ευγενικά για κάποια άλλη στιγμή. Στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να πάψετε ίσως να ασχολείστε με το άτομο που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό κι εφόσον δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση, επιδιώξτε να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ Συνεχίζετε να έχετε κάποια ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου ατόμου, οπότε μη βιαστείτε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση οικονομικής φύσεως αν δεν είστε εντελώς σίγουροι. Ιδανική μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο κι αυτό σας δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση που έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε όμως και λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε γίνει ένα με το λαπ τοπ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η εμμονή σας να τα κάνετε όλα τέλεια κατά το δικό σας πάντα τρόπο και με τη δική σας και μόνο μέθοδο, δεν αφήνει σε κανέναν το περιθώριο να σας προσφέρει κάποια βοήθεια. Το ότι αποφεύγετε να αναθέσετε σε κάποιον άλλο αρμοδιότητες, σημαίνει ότι δεν τον θεωρείτε και τόσο ικανό να ανταπεξέλθει κι αυτό είναι κάτι που πληγώνει. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι στάσιμα κι αν δε δείξετε κι εσείς κάποιο ενδιαφέρον για τη βελτίωση της κατάστασης, θα παραμείνουν για αρκετό καιρό ακόμα.

ΖΥΓΟΣ Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, η διαίσθησή σας είναι αρκετά αυξημένη και θα είστε σε θέση να προσφέρετε σημαντική βοήθεια σε κάποιον που σας έχει πραγματικά ανάγκη. Η ανταμοιβή σας θα είναι ηθική και θα σας κάνει να νιώσετε ζεστασιά και ικανοποίηση. Οικονομικά, θα πρέπει να βάλετε ορισμένες προτεραιότητες, καθώς μια και μόνο λάθος κίνηση είναι ικανή να σας εκτροχιάσει και να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Νιώθετε την ανάγκη να αποφορτιστείτε συναισθηματικά και δεν αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην είναι και τόσο ειλικρινείς οι προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Όσο κι αν δε σας αρέσει να ζείτε μες την αβεβαιότητα, μην περιμένετε να σας απαντηθούν άμεσα τα ερωτήματά σας, καλύτερα να περιμένετε κάποια άλλη στιγμή. Η ζήλεια σας κάποιες φορές σας εξωθεί σε υπερβολικές αντιδράσεις κι έτσι όσο δίκιο κι αν είχατε, δυστυχώς το χάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η εμπειρία που είχατε από κάποιες αναποδιές μπορεί να σκοτώνει τον αυθορμητισμό σας, αλλά αν εκμεταλλευτείτε την εσωτερική σας δύναμη και γνώση, θα καταφέρετε να βρεθείτε τελικά στο σωστό μονοπάτι και να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μη σκέφτεστε συνέχεια τα αρνητικά που μπορεί να συμβούν και τολμήστε με περισσότερη αισιοδοξία. Οικονομικά είστε ακόμη σε μια περίεργη κατάσταση, περιμένετε (ευτυχώς) να γίνουν κάποια πράγματα και ξέρετε πως είναι θέμα χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Στα επαγγελματικά εξελίσσονται τα πράγματα με αργούς ρυθμούς κι ανεξάρτητα αν σας γίνονται κάποιες προτάσεις, στην ουσία δεν προχωράει και δεν ολοκληρώνεται τίποτα. Μη χάνετε την υπομονή σας και κυρίως μην απογοητεύεστε. Μια είδηση σε σχέση με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας κάνει να χαρείτε και θα σας ανεβάσει τη διάθεση κατακόρυφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μπορεί να πέφτετε απ τα σύννεφα σε σχέση με το σύντροφό σας, αλλά καλύτερα να ξέρετε που ακριβώς βαδίζετε, παρά να ζείτε με φανταστικά σενάρια. Μην χάνετε το χρόνο σας αναπολώντας τα παλιά αλλά δείτε αντικειμενικά την πραγματικότητα.. Βγείτε έξω παρέα με ανθρώπους που σας κάνουν χαρούμενους, ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και θα επανέρθει η χαμένη σας λάμψη πολύ σύντομα.

ΙΧΘΥΣ Καθώς αλλάζουν οι συνθήκες γύρω σας με αστραπιαίους ρυθμούς, προσπαθείτε να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι ώστε να μη μείνετε πίσω. Ορισμένα θέματα στον επαγγελματικό τομέα σας προβληματίζουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια, γι αυτό φροντίστε ώστε να έχετε και κάποιες εναλλακτικές λύσεις και μη φοβάστε τυχόν αλλαγές. Η κοινωνική σας ζωή έρχεται να ισορροπήσει την πίεση που νιώθετε από τις υποχρεώσεις και σας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ