2014-08-28 19:43:20
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ...
Ανοικτά εξακολουθούν να παραμένουν όλα στην υπόθεση του Πάπε Ντιόπ. Η πρόταση του Ολυμπιακού απορρίφθηκε, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν κι άλλη χθες το απόγευμα, δίχως να γίνεται δεκτή από την ομάδα της Λεβάντε, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, σύμφωνα με τις οποίες, ο παίκτης είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Μπιλμπάο, αφού με τη Βιγιαρεάλ δεν αγωνίστηκε.

«Ο Ολυμπιακός, ο βασικός διεκδικητής του Ντιόπ, έκανε χθες το απόγευμα νέα πρόταση, αλλά η προσφορά που παρουσίασαν στο τραπέζι οι Έλληνες, δεν συγκίνησαν τη Λεβάντε. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι ακόμα ανοικτό», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει με τις δηλώσεις του προπονητή της Λεβάντε, ο οποίος τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε.

«Του μιλώ καθημερινά. Θα μάθει πολλά για το μέλλον του. Του μίλησα και μου είπε πως είναι έτοιμος να παίξει, καθώς είναι παίκτης της Λεβάντε και το μυαλό του είναι στο παιχνίδι. Ο καθένας έχει την τιμή του. Έως τις 31 Αυγούστου, ο καθένας μπορεί να φύγει, ο καθένας μπορεί να έρθει. Δεν μπορώ να καταλάβω μερικά πράγματα, πάντως. Γιατί υπάρχουν αυτές οι ημερομηνίες ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο παίκτης είναι μπερδεμένος. Πολλά δεν μπορώ να καταλάβω στο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ