2014-08-29 18:18:12
Φωτογραφία για Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Θα πω αλήθειες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας. Αυτό περιμένω κι από τον Κ. Αγοραστό»
Διαβάστε την ανακοίνωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη:

«Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Κώστα Αγοραστό, όπως και σε όλους τους... συναδέλφους περιφερειακούς συμβούλους, με τους οποίους ελπίζω να έχουμε μια δημιουργική συνεργασία για το καλό της Θεσσαλίας.

Προσωπικά δεσμεύομαι να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει επιτέλους πράξη η ανάπτυξη κάθε γωνιάς της Θεσσαλίας. Αυτό όμως σημαίνει ισόρροπη κατανομή επενδύσεων σε όλους τους νομούς από το νέο ΕΣΠΑ. Σημαίνει επίσης να πάψει η σπατάλη χρημάτων σε δημόσιες σχέσεις και έργα βιτρίνας που είδαμε κατά την προηγούμενη 4ετία.

Οι δεσμεύσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ισχύουν για πάντα. Οι προγραμματικοί στόχοι του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» που παρουσιάσαμε προεκλογικά, ισχύουν και μετά τις εκλογές. Αυτοί θα αποτελέσουν σταθερό οδηγό της δράσης μου μέσα στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

Και κάτι ακόμα. Είναι βέβαιο πως τον σημερινό όρκο που έδωσε ο Κώστας Αγοραστός δεν τον αντιλαμβάνεται και ως όρκο πολιτικής φιλαλήθειας. Όμως οποιαδήποτε θεσμική συνεργασία οφείλει να βασίζεται στην ειλικρίνεια. Γι’ αυτό τον καλώ να απέχει, τουλάχιστον στο μέλλον, από τα θεατρικά παιχνίδια και την παραπληροφόρηση. Τέτοιες ανειλικρινείς ενέργειες όχι μόνο δεν ωφελούν αλλά αντίθετα αμαυρώνουν την εικόνα των πολιτών για τη Περιφέρεια Θεσσαλίας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ