2014-08-29 22:18:15
Φωτογραφία για ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Tα... είπαμε από το πρωί παιδιά για το χιτσκοκικό φινάλε που μας περιμένει στην φετινή μεταγραφική περίοδο, και βήμα προς βήμα καταφθάνουν οι επιβεβαιώσεις (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Ολυμπιακός ίσως και να μην έψαχνε για χαφ μετά την πώληση του Σάμαρη αφού θα ήταν ευκαιρία ν'αναδειχθεί ο Μπουχαλάκης, αλλά στο λιμάνι ψάχνουν και κάνουν επαφές για ένα ακόμα σημαντικό λόγο. 

Στο λιμάνι, μετά τις φετινές πωλήσεις επιθυμούν να κρατήσουν το Γιάννη Μανιάτη στο ρόστερ της ομάδας, αλλά... δεν είναι στο χέρι τους. Τι θέλουμε να πούμε;

Ο Μανιάτης έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 4 εκ ευρώ και αν βρεθεί ομάδα να τα δώσει (οι πληροφορίες λένε ότι είναι... έτοιμη η Λοκομοτίβ Μόσχας) τότε όλα θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του παίκτη.

Ο Μανιάτης βλέπει πρώην συμπαίκτες του να φεύγουν με... τριπλάσιες τουλάχιστον αποδοχές απ'αυτές που είχαν στον Ολυμπιακό και σαν... μεγαλύτερος όλων (είναι στα 28)  δεν αποκλείεται να... λυγίσει στην προοπτική μιας τέτοιας μεταγραφής, που πιθανότατα να είναι η τελευταία του μεγάλη ευκαιρία! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ