2014-08-30 16:59:01
Φωτογραφία για Φραστικό επεισόδιο στην παράσταση Φόνισσες στη Λαμία
Γκρίνια, φασαρία και βαριές κουβέντες μεταξύ των υπευθύνων και του κόσμου που πήγε να παρακολουθήσει την... παράσταση Φόνισσες της Παπαδιαμάντη στο Θερινό Κινηματογράφο Λαμίας

Ακολουθεί καταγγελία αναγνώστριας:

Πριν λίγες μέρες, περιχαρής ο πρωήν Δήμαρχος κος Κοτρωνιάς, μαζί με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης κα Ελένη Δουνδουλάκη, παρουσίασαν το «χρυσοπληρωμένο» τόμο για τα 30 χρόνια του ΔΗΠΕΘΕ μας.

Ωραία ιδέα αλλά μόνο για να προλάβουν να έχουν τα ονόματά τους στο λεύκωμα. Το ΔΗΠΕΘΕ ελάχιστα τους ένοιαξε. Και οι δύο πολιτική καριέρα κάνουν.

Γιατί όλα αυτά;

Χθες πήγα με την μικρή μου κόρη να δούμε τη θεατρική παράσταση Φόνισσες της Παπαδιαμάντη στο Θερινό Κινηματογράφο Λαμίας. Οσοι έχετε πάει θα έχετε δει τι καρέκλες που δεν έχουν μαξιλάρια και κάθεσαι πάνω στα σίδερα! Εκεί μας έβαλαν και εμάς. Ο κόσμος παραπονιόταν για τις τριτοκοσμικές και τις πολύ επικίνδυνες συνθήκες για μικρά παιδιά.


Ζητήσαμε να μιλήσουμε σε κάποιον υπεύθυνο του θεάτρου, αλλά δεν ήταν κανείς παρά μόνο από την παραγωγή, οι οποίοι σαφώς δεν έφταιγαν και βέβαια δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να μπορέσουμε να καθίσουμε και εμείς σε κανονικές καρέκλες.

Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και πολύς κόσμος γκρίνιαζε και παραπονιόταν για πολύ ώρα.

Άραγε γιατί δεν φρόντισαν να αγοράσουν λίγα μαξιλάρια για τις χαλασμένες καρέκλες; Γιατί ξόδεψαν τόσα λεφτά για ένα λεύκωμα όταν δεν έχουν φροντίσει τα άκρως απαραίτητα;

Ας μας απαντήσει κάποιος παρακαλώ. Τα δικά μας λεφτά διαχειρίζονται και μας πετάνε σε τέτοιες συνθήκες. Η ψυχολογία μας χάλασε, ενώ είχαμε ξεκινήσει με ευχάριστη διάθεση μιας και θα βλέπαμε μια τόσο χιουμοριστική παράσταση.

Ελπίζω να το δημοσιεύσετε.

Α.Λάμπρου

Λαμία

Εκτός της παραπάνω καταγγελίας, δεχθήκαμε και άλλες σχεδόν παρόμοιες με θέμα τις καρέκλες του θεάτρου. Είναι οι καρέκλες που βλέπετε στη φωτογραφία, για όσους δεν έχετε πάει ποτέ στο Θερινό.Να συμοληρώσουμε ότι ατύχημε με θύμα μικρό παιδάκι είχε σημειωθεί πρόσφατα, ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Τα πνεύματα ευτυχώς ηρέμησαν και η παράσταση πραγματοποιήθηκε κανονικά, χαρίζοντας απίστευτο γέλιο στο κατάμεστο θέατρο
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ