2014-08-30 19:28:48
Φωτογραφία για ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Πανικός στο Νοσοκομείο του Ρίου από τους ρομά συγγενείς της γυναίκας που βρέθηκε κρεμασμένη στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου...
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο νεκροτομείο του ΠΠΝΠ, όπου έχει υποστεί μεγάλες ζημιές με σπασμένα τζάμια και έπιπλα, ενώ με  χτύπημα από κατσαβίδι στο κεφάλι, νοσηλεύεται με επιληπτική κρίση ο υπάλληλος του νεκροτομείου, που δέχθηκε την επίθεση ρομά, μετά την μεταφορά εκεί της γυναίκας που αυτοκτόνησε το πρωί στα σκαλοπάτια της ΓΈΦΥΡΑς Ρίου – Αντιρρίου.

Σε επικοινωνία που είχε το patrastimes.gr, με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπο Μπονάνο, απεύθυνε έκκληση στην αστυνομία να κάνει επιτέλους την δουλειά  της και να προχωρήσει σε συλλήψεις, για να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα του προσωπικού, από την ανεξέλεγκτη αντίδραση των Ρομά.

Ο κ.Μπονάνος, ήδη με παράσταση στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αχαίας, Ανδρέα Αποστολόπουλο, ζήτησε αμέσως την εφαρμογή του νομού, εκφράζοντας την αγανάκτησή του, για τα τεκταινόμενα.

Οφείλω να διασφαλίσω την ηρεμία των εργαζομένων μου, από δολοφονικές επιθέσεις όπως η σημερινή στον υπάλληλο του νεκροτομείου και η αστυνομία, επιτέλους, ας κάνει την δουλειά της», δήλωσε στο  patrastimes.gr, ο Χαράλαμπος Μπονάνος.


Προηγούμενη ενημέρωση 16.40΄

Πανικός επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όταν οι Ρομά συγγενείς της νεαρής που βρέθηκε κρεμασμένη σήμερα το πρωί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου επιτέθηκαν σε εργαζόμενο στο Νεκροτομείο.

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ζητούσαν να δουν την νεκρή, ενώ αυτό δεν επιτρέπεται.

Μετά την άρνηση του εργαζόμενου αυτοί εξοργίστηκαν, επιτέθηκαν στον υπάλληλο και  έγινε πανικός.

Τελικά εκλήθη η ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος προκειμένου να τους απομακρύνει.

πρώτη ανάρτηση 10.52΄

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό κατεγράφη σήμερα το πρωί στην Πάτρα, όταν στα σκαλοπάτια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, από την πλευρά  του Ρίου, βρέθηκε απαγχονισμένη μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών.

Το άψυχο κορμί της, είδαν περίπου στις 9.30 το πρωί περαστικοί που ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής τα αίτια που ώθησαν τη νεαρή γυναίκα, στο να βάλει τέλος στη ζωή  της, δεν έχουν διευκρινιστεί.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ