2014-08-31 00:39:23
Φωτογραφία για ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ : ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ...
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μόλις στη δεύτερή του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατάλαβε ότι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τον παίζουν σκληρά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σκληρό παιχνίδι του Παναιτωλικού.

«Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα σκληρό παιχνίδι δύο τραυματισμοί λένε πολλά πράγματα και υπάρχουν κάποια όρια τα οποία κάποιες φορές τα ξεπερνάς. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα σκληρά παιχνίδια», είπε αρχικά ο αμυντικός των ερυθρόλευκων.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Θρύλος έψαξε τη νίκη και όταν έμεινε με δέκα παίκτες, σχολίασε: «Είμαστε Ολυμπιακός και θέλαμε να κερδίσουμε και αυτό πρέπει να κυνηγάμε σε όλα τα παιχνίδια. Ακόμη και όταν μείναμε με δέκα παίκτες κυνηγήσαμε τη νίκη όπως και μετά την ισοφάριση. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε».

Όσον αφορά για τη δική του απόδοση μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Κάθε ματς που περνάει νιώθω να προσαρμόζομαι στον Ολυμπιακό και γνωρίζω τους συμπαίκτες μου. Βγάζω τον καλό μου εαυτό όταν χρειαστεί να παίξω όλη την πλευρά μόνος μου, το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και μπορώ να ανταποκριθώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ