2014-08-31 12:37:53
Φωτογραφία για ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΑΡΙΣΙ
Ένα παιδί σκοτώθηκε σήμερα το πρωί όταν κατέρρευσε, έπειτα από έκρηξη, τετραώροφο κτήριο σε βορειοανατολικό προάστιο του Παρισιού. Από τα ερείπια του κτηρίου ανασύρθηκαν άλλοι δέκα άνθρωποι, περιλαμβανομένων τεσσάρων σοβαρά τραυματιών, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Γκαμπριέλ Πλις στο iTele.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, που μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος, ανέφερε ότι η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε από διαρροή αερίου, όμως πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τη θεωρία αυτή. «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι οι έρευνες συνεχίζονται», είπε.

Περίπου δέκα ακόμη άνθρωποι ενδέχεται να είναι παγιδευμένοι στα ερείπια και γι’ αυτό η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται, υπογράμμισε ο Πλις. «Ενδέχεται να βρούμε και άλλους επιζώντες τις επόμενες ώρες», είπε. Συγκεκριμένα τα σωστικά συνεργεία αναζητούν έξι ενήλικες και πέντε παιδιά.

Εικόνες από το κτήριο που βρίσκεται στο προάστιο Ροσνί-Σου-Μπουά δείχνουν τη μία του πλευρά να έχει καταρρεύσει εντελώς, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό των διαμερισμάτων.

ΑΜΠΕ/Γαλλικό Πρακτορείο/Reuters

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ