2014-08-31 13:48:11
Φωτογραφία για Ζητείται ελπίδα για το Μανώλη Δερμιτζάκη-Προσφέρουν αίμα για το δημοσιογράφο
Μηνύματα στήριξης και ελπίδας για το δημοσιογράφο Μανώλη Δερμιτζάκη, ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, μετά το... φοβερό τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη το απόγευμα του Σαββάτου

Με μήνυμα της η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ και καλή συνάδελφος, δημοσιογράφος Κατερίνα Μηναδάκη προτείνει σε όλους όσους επιθυμούν να στείλουν τη θετικη τους ενέργεια στο Μανώλη Δερμιτζάκη.

"Από τη στιγμή που έμαθα το τροχαίο του Μανόλη σκέφτομαι τι ουσιαστικό θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι εμείς οι συνάδελφοι του προκειμένου να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια σε έναν αγαπημένο φίλο, σε έναν άνθρωπο που δίνει μία μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή Εκτιμώ - αφού επικοινώνησα κιόλας - ότι θα μπορούσαμε να δώσουμε αίμα στο όνομα του Μανώλη Δερμιτζάκη ( Manos Dermi ), όσο χρειαστεί (και αν χρειαστεί) εκείνος. Θα γίνει χρήση και το υπόλοιπο μένει στο νοσοκομείο. Εξάλλου ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία μας υπάρχει πάντα.

Πρόκειται περισσότερο για μία συμβολική κίνηση, μία κίνηση συμπαράστασης ... Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε μία ουσιαστική βοήθεια γενικότερα στο συνάνθρωπο και καταρχήν στον δικό μας Μανώλη!

Χωρίς να δημιουργούμε πανικό και αρνητικές σκέψεις, μόνο με θετική σκέψη για έναν άνθρωπο φύση - θέση αισιόδοξο όπως ο Μανώλης, θεωρώ πως θα μπορούσαμε να δώσουμε αίμα στέλνοντας το δικό μας μήνυμα όλοι εμείς που ασχολούμαστε καθημερινά με το κομμάτι που λέγεται είδηση", αναφέρει η ίδια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ