2014-08-31 18:03:43
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙKOI ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ KAI... «5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» (PHOTO)
Στην ανάλυση που κάνουν τα ιταλικά ΜΜΕ για την κλήρωση της Γιουβέντους στο Champions League, στο σύνολό τους μιλάνε για τον κίνδυνο από τον Ολυμπιακό και για τους λόγους που δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Ο δημοσιογράφος Άντεζλο Νταμιάνο, αναλύει λοιπόν τους 5 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί ο Ολυμπιακός, ενώ αφιερώνει ύμνους στην Ελληνική ομάδα :

"1. H εμπειρία του παρελθόντος για τη Γιουβέντους που... νόμιζε ότι θα περάσει πέρσι την Γαλατασαράι αλλά ηττήθηκε στην Τουρκία και αποκλείστηκε. Όταν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να υποτιμήσει στην διαθνή σκηνή, αποτυγχάνει.

2. Οι απίστευτες διακρίσεις του Ολυμπιακού. Η ομάδα που σύντομα συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής γεμάτα από επιτυχίες τίτλους και θριάμβους! 41 φορές πρωταθλητής Ελλάδας και θα πρέπει να προσθέσουμε 26 κύπελλα, 4 σούπερ καπ, 1 βλακναικό κύπελλο. Ομάδα με τέτοιαεπιτεύγματα δε μπορεί να είναι ένα... απλό αεράκι!


3. 16 πρωταθήματα από το 1996 έως το 2014! 16 πρωταθλήματα στα 18 τελευταία χρόνια μιλούν ξεκάθαρα, για μια ομάδα με έξυπνο προγραμματισμό και ποδοσφαιριστές που κρατούν την ομάδα στην κορυφή για πολύ καιρό. Σαφώς και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερου επιπέδου, αλλά μία τέτοια κυριαρχία δε μπορεί να μην την πάρει κανείς στα ληφθεί σοβάρα.

4. Η εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους του Σαβιόλα, του Αμπιντάλ και άλλων... Ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του παίκτες γνωστούς στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, με πρώτο όνομα τον Χαβιέρ Σαβιόλα, αλλά και τον Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας ο Αβράαμ Παπαδόπουλος και ο Ολλανδός Αφελάι που ήταν στην περίοδο των... θαυμάτων του Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα.

5. Το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που γίνεται ένας πραγματικός χαμός όταν παίζει εντός έδρας η ομάδα. Θεωρείται απόρθητο φρούριο και φτιάχνει μία ατμόσφαιρα που δημιουργεί πολύ έντονα συναισθήματα σε όλους αυτούς που πατούν στο χορτάρι"! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ