2014-09-01 02:38:35
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΛΑΜ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Premier League, ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως δανεικός για έναν χρόνο από τη Φούλαμ.

Ο διεθνής επιθετικός γύρισε... «σπίτι» όπως δήλωσε, με μοναδικό στόχο να κάνει μία... επανεκκίνηση και να επιστρέψει στο top επίπεδο που βρισκόταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και πουλήθηκε 15 εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική ομάδα.

Φυσικά, η επιστροφή του «πιστολέρο» στο Λιμάνι έφερε μεγάλη χαρά στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα δημιούργησε και πολλά... νεύρα σε αυτούς της Φούλαμ, οι οποίοι είδαν τον πιο ακριβό παίκτη τους να φεύγει από την ομάδα δανεικός, την στιγμή που έχουν ξεκινήσει χάλια στην Championship.

Αρκετοί από τους οπαδούς της Φούλαμ, σχολίασαν αρνητικά τη σχετική ανακοίνωση όταν «ανέβηκε» στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook και τα έβαλαν με όλους και με όλα!

Οι περισσότεροι έκραζαν την διοίκηση που έδωσε τα χρήματα για έναν παίκτη που δεν προσέφερε, άλλοι απορούσαν για ποιον λόγο να δοθεί δανεικός, ενώ μπορεί να μείνει και να τους βοηθήσει για την άνοδο και άλλοι... έκραζαν τον Μήτρογλου που τους κορόιδεψε και πήρε τα λεφτά!

Από τη συζήτηση δεν... έλειψαν και οι Έλληνες και έγινε ένας... χαμός! 

Δείτε τα σχόλια ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ