2014-09-01 10:01:10
Φωτογραφία για Ο δολοφόνος του Φόλεϊ θα έπρεπε να είναι ο νέος Μπάτμαν λένε Βρετανοί Τζιχαντιστές... [video]
Οργή και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στο Διαδίκτυο οι δηλώσεις Βρετανών τζιχαντιστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν το Twitter, προκειμένου να εκφράσουν τις ακραίες απόψεις τους, αλλά και να χλευάσουν τα θύματα του Ισλαμικού Κράτους, τους «άπιστους», όπως ο άτυχος Αμερικανός δημοσιογράφος, Τζέιμς Φόλεϊ.

Σύμφωνα με το "protothema" τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των χρηστών του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης δύο φίλοι από το Κάρντιφ της Ουαλίας, ο 20χρονος Reyaad Khan και ο συνομήλικός του, Nasser Muthana.

Οι δύο νεαροί Ισλαμιστές είχαν εμφανιστεί, μάλιστα, σε βίντεο τον περασμένο Ιούνιο, με το οποίο επιχειρούσαν να στρατολογήσουν μουσουλμάνους από τη Δύση.

Παρά την έντονη κατακραυγή, ο Reyaad Khan αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, μέσω Twitter, στην εκτέλεση του Φόλεϊ, λέγοντας ότι όποιος τον σκότωσε, «θα πρέπει να ανακηρυχθεί ο ΝΕΟΣ Μπάτμαν»!


Παράλληλα, δεν δίστασε να εξυμνήσει την επίθεση τζιχαντιστών στην αεροπορική βάση της Τάμπκα, στη στη Συρία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την φρικιαστική εκτέλεση 250 Σύρων στρατιωτών.

«Ισχυρές συγκρούσεις στην Τάμπκα, η ατζέντα απόψε περιλαμβάνει... πυροτεχνήματα!», είχε γράψει ο Khan.

Όσον αφορά στον φίλο του και μαχητή του Ισλαμικού Κράτους, Nasser Muthana, έχει περισσότερους από 1.500 followers στο Twitter και σχολιάζει σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο τα «κατορθώματα» της εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Μάλιστα, πρόσφατα σχολίασε το γεγονός ότι δεκάδες γυναίκες Γιαζίντι πουλήθηκαν σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, λέγοντας πως και εκείνος έχει τις δικές του «παλλακίδες»!
πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ