2014-09-01 13:39:27
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ!
Πυρ και μανία ήταν στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδας με την στάση των Φιλιππινέζων που σε πολλά σημεία ξεπέρασε τα όρια και έπαιξαν αντιαθλητικά! Το... αποκορύφωμα ήταν οι μπουνιές του Τενόριο στον Παπανικολάου, για τις οποίες ο Φιλιππινέζος χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

Στο τέλος του αγώνα μάλιστα παραλίγο να γίνει σύρραξη, όταν το προπονητικό τιμ των Φιλιππινέζων διαμαρτυτήθηκε άκομψα στον Κατσικάρη που έδωσε εντολή στους Καλάθη και Καϊμακόγλου να εκδηλώσουν επίθεση στο φινάλε, παρόλο που το παιχνίδι είχε κριθεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε με τον ίδιο τρόπο, στη συνέχεια ενεπλάκησαν οι παίκτες και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αν δεν υπήρχαν οι Αντετοκούνμπο, Γλυνιαδάκης και Παπανικολάοιυ ενδεχομένως τα επεισόδια να είχαν πάρει μεγαλύτερη έκταση, καθώς ο Μπουρούσης ήταν ασυγκράτητος και ο Μπλατς κινούνταν συνεχώς προς το μέρος του.

Η επιλογή της Εθνικής να εκδηλώσει επίθεση ήταν ουσιαστικά... απάντηση στο αντιαθλητικό παιχνίδι των Φιλιππινέζων που ξεπέρασαν τα όρια. Πάλι καλά που δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο για να υπάρξει κίνδυνος «καμπάνας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ