2014-09-01 21:45:52
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ : ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Στην απουσία του κόσμου, που δίνει δύναμη στην ομάδα, στάθηκε ενόψει του αγώνα με τη Ρουμανία, ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Εθνική ομάδα, μίλησε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στον Άγιο Κοσμά, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Ρουμανία, επισημαίνοντας το πόσο μεγάλη είναι η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες λόγω της τιμωρίας Αναλυτικά ο Δημήτρης Διαμαντάκος μίλησε...

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ρανιέρι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Για το κλίμα που συνάντησε: «Ξέρω αρκετά από τα παιδιά ήδη και με έβαλαν γρήγορα στο κλίμα, είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο και θέλουμε μόνο την πρόκριση. Απέναντι στη Ρουμανία θέλουμε μόνο τη νίκη».

Για τις εντυπώσεις του από τον Κλαούντιο Ρανιέρι: «Μας είπε να πιέζουμε ψηλά, να παίζουμε γρήγορα τη μπάλα με τη μία. Είναι η πρώτη ημέρα που προπονούμαστε μαζί του. Στη συνέχεια θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τις διαφορές που υπάρχουν».


Για την πρώτη του εμπειρία με την Εθνική: «Έχει υψηλές απαιτήσεις η ομάδα, θα παλέψω για να διατηρηθώ στην Εθνική».

Για τον όμιλο των προκριματικών του Euro: «Δεν υπάρχουν φαβορί για την πρόκριση. Δεν μας νοιάζουν οι άλλες ομάδες, αρκεί να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Για το γεγονός οτι η Εθνική θα παίξει χωρίς φιλάθλους την Κυριακή: «Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς κόσμο. Χρειαζόμαστε τη δύναμη που μας δίνει, αλλά αυτό δεν θα μας αποδυναμώσει».

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ