2014-09-01 22:30:10
Φωτογραφία για Υπογραφή Μνημονίου Εξωτερικής Αξιολόγησης  του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) με το Πολωνικό  Ελεγκτικό Συνέδριο
Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης υπέγραψε στη Βαρσοβία στις 28 Αυγούστου 2014 μαζί με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Πολωνίας Krzysztof Kwiatkowski, παρουσία του Αν. Υπουργού Αμύνης της Πολωνίας Czeslaw Mroczek, Μνημόνιο Εξωτερικής Αξιολόγησης του ΙΒΑΝ.

Η εξωτερική αξιολόγηση είναι εθελοντική και προβλέπεται από τα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα. Από τα 190 περίπου παγκοσμίως Ελεγκτικά Συνέδρια, λιγότερα από 30 έχουν αξιολογηθεί. Το Ελεγκτικό Συνέδριο του ΝΑΤΟ στην προσπάθειά του να διατηρεί πάντα τα υψηλότερα πρότυπα, να τηρεί τις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στις Κυβερνήσεις των χωρών μελών της Συμμαχίας αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη και του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου, να αξιολογηθεί από ανεξάρτητο αξιολογητή για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εκτός του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Πολωνίας, που έχει την κύρια ευθύνη της αξιολόγησης, συμμετέχει και το Ελεγκτικό Συνέδριο της Ισπανίας με το οποιο η σχετική συμφωνία θα υπογραφεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Η αξιολόγηση θα δημοσιοποιηθεί στο Βορειοατλαντικό Συμβούλιο στο τέλος του 2014. 
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ