2014-09-02 00:20:09
Φωτογραφία για Απ. Κατσιφάρας: Άρση ανισοτήτων και αναπτυξιακά έργα, οι προτεραιότητές μας για τη νέα πενταετία
«Η άρση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων και τα αναπτυξιακά έργα και κυρίως, στον πρωτογενή τομέα, είναι προτεραιότητές μας για την νέα θητεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έχοντας μια πρόσφατη ισχυρή λαϊκή εντολή. Έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με επίκεντρο πάντα τον πολίτη».

Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε σήμερα, Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, με την ευκαιρία της εκ νέου ανάληψης των καθηκόντων του και για τη νέα θητεία στο «τιμόνι» της Περιφέρειας.

Από το πρωί ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας βρέθηκε στον Πύργο όπου είχε σειρά συσκέψεων στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, κατά τη διάρκεια των οποίων συζήτησε με όλους τους Γενικούς Διευθυντές της Περιφέρειας, τους Διευθυντές της Π.Ε. Ηλείας, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, μαζί με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γεωργιόπουλο, ζητώντας από όλους τη στενή συνεργασία τους προς όφελος των πολιτών.


«Παραμένει προτεραιότητα για εμάς η ολοκλήρωση των έργων που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα που έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως είναι οι λιμενικές υποδομές στο Κατάκολο, η βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Κρέστενα – Ανδρίτσαινα – Επικούρειος Απόλλωνας, η σύνδεση της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου με την Κυλλήνη, η παράκαμψη της Κεραμιδιάς κ.α. Όλα αυτά είναι έργα στα οποία δεν επιτρέπεται καμία αστοχία» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και συμπλήρωσε: «Επιπλέον, πρέπει να προετοιμάσουμε μια νέα γενιά έργων που θα υπηρετούν στον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό, μια δέσμευσή μας προεκλογική, έργα τα οποία θα ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020».

Παράλληλα, ο Απ. Κατσιφάρας συμπλήρωσε πως «θα πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά και σε συνεργασία πάντοτε με τους φορείς, τη Διοίκηση, τα Επιμελητήρια, προς όφελος κυρίως των πολιτών. Κατά την προηγούμενη θητεία είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον Χαράλαμπο Καφύρα και από σήμερα ξεκινά μια νέα θητεία με Αντιπεριφερειάρχη τον Γ. Γεωργιόπουλο».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος έκανε λόγο για μια νέα αρχή για την Ηλεία, όπου θα υπάρχει αυτονομία στο έργο και στο ρόλο της διοίκησης. Αναφέρθηκε και ο ίδιος στην εμπιστοσύνη που δείχνει στη διοίκηση και ζήτησε την συνεργασία όλων.

Προτεραιότητα η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού

Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση μόνο με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης στην Ηλεία, στους οποίους ο Περιφερειάρχης ζήτησε να είναι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του πολίτη.

Ο Απ. Κατσιφάρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο έργο που αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αυτό δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού, τόσο στο φυσικό όσο και στο τεχνικό της αντικείμενο.

Ακολούθησε σύσκεψη με το Σύλλογο των Εργαζομένων, κατά την οποία επιβεβαίωσαν την συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το μεγάλο θέμα της έλλειψης προσωπικού.

Αύριο Τρίτη στην Αιτωλοακαρνανία

Να υπενθυμίσουμε πως αύριο Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα συνεχίσει τις επαφές του και θα βρίσκεται στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, όπου θα συναντηθεί με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά, τους Διευθυντές και τους εργαζόμενους.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ