2014-09-02 01:16:50
Φωτογραφία για Aχαΐα: Οι τοποθετήσεις αστυνομικών υποδιευθυντών
Aπό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις των αστυνομικών υποδιευθυντών. Στην Αχαϊα και τη Δυτική Ελλάδα τα πράγματα έχουν ως εξής:

Παραμένει διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ο Θανάσης Παπανικολάου. Ο Χρήστος Μαζαρακιώτης παραμένει στο Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Οι μέχρι πρότινος βοηθοί των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Ασφαλείας και Τάξης τοποθετούνται στις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

O Απόστολος Μαρτζάκλης μετακινείται ως βοηθός του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας Ιωάννη Σεϊντή, όπως επίσης οι Βασίλης Τσούρας και Θεόδωρος Τσάτσαρης.

Αντίθετα, στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας τοποθετείται και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Στην Αμεση Δράση τοποθετείται διοικητής ο Περικλής Δημητρόπουλος και υποδιοικητής ο Ανδρέας Γκίζας. Ο Τριαντάφυλλος Πανώριος επιστρέφει και πάλι στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών ως διοικητής και υποδιοικητής ορίζεται ο Παναγιώτης Πετσίνης.

Στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών αναλαμβάνει διοικητής ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν διοικητής στην Τροχαία Πατρών. Στην Τροχαία τοποθετείται ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Διοικητής στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα αναλαμβάνει ο Χρήστος Ντεμίρης, ενώ παραμένουν διοικητές του 3ου Αστυνομικού Τμήματος Ανδρέας Τσαπικούνης και του 5ου Αστυνομικού Τμήματος Γιάννης Κυριακόπουλος.

Στο Τμήμα Μεταγωγών τοποθετείται ο Γιάννης Μπούμης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ