2014-09-02 07:54:11
Φωτογραφία για Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν EPLO - ΔΙΚΕΜΕΠ
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ) με σκοπό την προώθηση και την ενίσχυση του μεταξύ τους διαλόγου σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Η υπογραφή έγινε από τον Διευθυντή του EPLO καθηγητή Σπυρίδωνα Φλογαΐτη και την Γενική Διευθύντρια του ΔΙΚΕΜΕΠ Δρ. Ζέφη Δημαδάμα την Τετάρτη 27 Αυγούστου στα κεντρικά γραφεία του διεθνούς Οργανισμού στην Αθήνα.

Από τις δύο πλευρές τονίστηκε πως στόχος του μνημονίου είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών, με βάση την αμοιβαιότητα και το αμοιβαίο όφελος.  Προτεραιότητα, όπως είπαν, θα δοθεί στη κοινή έρευνα καθώς και στην δημιουργία προγραμμάτων κατάρτισης σε τομείς όπως: διεθνείς σχέσεις, διεθνές δίκαιο, οικονομικές σχέσεις, Ευρωπαϊκές υποθέσεις, πολιτικές επιστήμες κλπ.

Παράλληλα θα διερευνηθούν τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας τους στη διοργάνωση κοινών δράσεων, όπως εκδηλώσεις και εκδόσεις σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ