2014-09-02 09:52:21
Φωτογραφία για Π. ΡΗΓΑΣ: ΠΛΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
Για «θλιβερή εικόνα» έκανε λόγο ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τα συνθήματα και τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος. «Χθες είδαμε μια πλάκα κομματικών χούλιγκαν να δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που δεν τιμά κανέναν και δεν βάζει καμία παρακαταθήκη για το μέλλον», δήλωσε ο κ. Ρήγας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Πρόκειται για τους τελευταίους σπασμούς μιας κομματικής συμπεριφοράς που επιβάλλεται να πάει στο παρελθόν», πρόσθεσε.

Αναφερόμενους σε όσους προκάλεσαν τις αποδοκιμασίες ο κ. Ρήγας τους χαρακτήρισε «ανεγκέφαλους». Όπως είπε, «δεν ήταν πάνω από 100 άτομα τα οποία μπορείς πολύ εύκολα να μαζέψεις όταν θέλεις να δημιουργήσεις θόρυβο».

Ερωτηθείς εάν οι χθεσινές αντιδράσεις ήταν υποκινούμενες από τον Γ. Παπανδρέου, ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι το πολιτικό μέγεθος του πρώην πρωθυπουργού «δεν έχει να κάνει με αυτού του είδους τις αντιδράσεις», οι οποίες «δεν αφορούν την ελληνική κοινωνία και δεν βοηθούν την προσπάθεια που γίνεται στη χώρα».

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ