2014-09-02 19:11:08
Φωτογραφία για Δύο πολύκροτες υποθέσεις, την ίδια μέρα, στις δικαστικές αίθουσες
Την ίδια μέρα, στις 17 Σεπτεμβρίου, έχει οριστεί να εκδικαστούν σε β' βαθμό δύο υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη πανελλαδικά Το πενταμελές εφετείο ανατολικής Κρήτης θα κληθεί να εξετάσει την υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, για την οποία στο εδώλιο κάθονται ένας 37χρονος Ηρακλειώτης και δύο νεαροί Σύροι, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Η έφεση επρόκειτο να εκδικαστεί στις 7 Νοεμβρίου αλλά είχε αναβληθεί.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με το πινάκιο, κάθονται στο "σκαμνί" ένας 27χρονος Ηρακλειώτης και ακόμη 12 άτομα για τη δολοφονία του 26χρονου Γιάννη Ρουσσάκη από τα Μάλια, κατά τη διάρκεια συμπλοκής οπαδών του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ο 27χρονος Ηρακλειώτης, πρωτόδικα στις 28 Φεβρουαρίου του 2013, είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία και του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια λόγω της σοβαρότητας και των δύο υποθέσεων αλλά και των εντάσεων που είχαν προκληθεί στο παρελθόν - κυρίως για την υπόθεση Κυπριωτάκη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ