2014-09-02 20:28:31
Φωτογραφία για Οι επιτυχόντες του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών
Η Διευθύντρια κ. Σοφία Κωτσελένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Προτύπου Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών συγχαίρει τους αποφοίτους του για την επιτυχία τους και τους εύχεται καλή δύναμη και συνέχεια στις ακαδημαϊκές τους σπουδές.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Για άλλη μια χρονιά οι μαθητές του Προτύπου Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών κατέκτησαν σημαντικές πρωτιές σε υψηλόβαθμες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Θεωρούμε σημαντικό να παραθέσουμε τα ονόματα των αποφοίτων που διακρίθηκαν για τη σειρά επιτυχίας τους αλλά και όλων των αποφοίτων στη σχολή προτίμησή τους και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία.

Οι Πρώτοι των Πρώτων

Αλεξίου Αρετή του Γεωργίου 7η στο τμήμα Φιλοσοφίας ΠάτραςΑνασταστόπουλος Φρίντριχ του Δημητρίου 9ος στο τμήμα Φυσική ΠάτραςΔρακόπουλος Δημοσθένης του Διονυσίου 3ος στην Ιατρική ΠάτραςΚαρβουντζής Αθανάσιος του Αλεξίου 6ος στην Ιατρική ΠάτραςΚαμινάρης Κωνσταντίνος του Δημητρίου 2ος στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής ΠάτραςΜαραγκάκης Νικόλαος του Παναγιώτη 2ος στο τμήμα Φυσικής ΠάτραςΠαρασκευάς Ορέστης του Μιχαήλ 1ος στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών ΠάτραςΜπούσιας Νικόλαος του Ευσταθίου 3ος στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών ΠάτραςΣταυροπούλου Όλγα-Γεωργία 3η στο τμήμα Φαρμακευτικής Πάτρας
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ