2014-09-03 10:24:11
Φωτογραφία για Οι “Θεσμοφοριάζουσες” του Γιώργου Κιμούλη ξεγέλασαν το κοινό τους στον Κορυδαλλό
Οι “Θεσμοφοριάζουσες” του Γιώργου Κιμούλη ξεγέλασαν το κοινό τους στον Κορυδαλλό κατά τον τρόπο που ο Ευριπίδης προσπαθεί να ξεγελάσει τις γυναίκες που βρίσκονται στον ναό της Δήμητρας Θεσμοφόρου – αυτή άλλωστε είναι και η υπόθεση της κωμωδίας του Αριστοφάνη.

Η παράσταση του Γιώργου Κιμούλη δεν ανέβηκε ποτέ στο  ανοιχτό θέατρο “Θανάσης Βέγγος” του Κορυδαλλού. Αιτία, οι οικονομικές διαφορές και τα χρωστούμενα του παραγωγού της παράστασης προς τους συντελεστές της, τεχνικούς και ηθοποιούς.

Ματαίως περίμεναν οι θεατές να ξεκινήσει η παράσταση τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και ματαίως περίμεναν οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ που διοργανώνει ο δήμος Κορυδαλλού να έρθουν οι τεχνικοί και να στήσουν τα σκηνικά και τα φώτα της παράστασης. Κανένας όμως από τους υπευθύνους,  ούτε ο παραγωγός ούτε ο Γιώργος Κιμούλης, ενημέρωσε εγκαίρως τον δήμο ότι η παράσταση δε  θα γίνει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ.

Από την πλευρά τους οι θεατές, αντί να βλέπουν τα καμώματα του Μνησίλοχου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με σκηνές φανερού εκνευρισμού και αντεγκλήσεων, με τον δήμο να προσπαθεί αν ηρεμήσει τα πνεύματα εξαργυρώνοντας τα εισιτήρια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Εσθονία ο Ομπάμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Εσθονία ο Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ