2014-09-03 12:25:31
Φωτογραφία για Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
Το μενού ξεκινά με αγώνες απ’ την Ιαπωνία για όποιον επιλέγει το μεσημεριανό ποντάρισμα. Η Βίσελ υποδέχεται την Γκάμπα με το διπλό να βρίσκεται στο 2.38, ενώ η Τσερέζο φιλοξενεί την Καβασάκι που επίσης είναι ελαφρώς φαβορί. Η Χιροσίμα έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ κόντρα στην Ουράβα, ενώ η Γιοκοχάμα έχει το προβάδισμα (2,26) απέναντι στην Κασίβα.

Διεθνώς υπάρχει δράση αρχικά απ’ τους αγώνες των Κ21. Το Αζερμπαιτζάν υποδέχεται το Ισραήλ, η Λετονία φιλοξενεί την Κροατία, η Δανία στην Κοπεγχάγη την Ρωσία, ενώ την ίδια ώρα ο Ισλανδία παίζει εντός έδρας με την Αρμενία. Στοιχηματικά τα φαβορί δεν έχει ιδιαίτερα αξία. Στα φιλικά των… μεγάλων, σ’ ένα αμφίρροπο ματς η Λετονία υποδέχεται την Αρμενία, ενώ η Δανία παίζεται στο 2.26 απέναντι στην Τουρκία. Η Τσεχία έχει τον τίτλο του φαβορί (2.08) στην αναμέτρηση με την Αμερική, ενώ στον επαναληπτικό του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Γερμανία υποδέχεται την Αργεντινή, με τον άσο να είναι κάτω από 2.00. Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει και η Αγγλία απέναντι στην Νορβηγία στο Ουέμπλει, αλλά ο άσος δεν έχει και ιδιαίτερη στοιχηματική αξία.


Απ’ το Κύπελλο Βραζιλίας επίσης υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις. Η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Αμέρικα Νατάλ, με τον άσο να έχει… κατρακυλήσει στο 1.45. Η Κορίνθιανς μάλλον δεν αξίζει κόντρα στην Μπαγκαντίνο, ενώ έχει αξία ο άσος της Σεαρά (2.16) απέναντι στην Μποταφόγκο που έχει αλλού το μυαλό της. Η Φλαμένγκο που συνήλθε υποδέχεται την Κορίτίμπα με τον άσο να δίνεται στο 1,87.

Το πρόγραμμα κλείνει με αναμετρήσεις απ’ την Αμερική. Η Φιλαδέλφεια δίνεται ως φαβορί απέναντι στο Τορόντο (2,16), η Νιού Ίγκλαντ υποδέχεται το Κάνσας με καλή απόδοση, ενώ το Σιάτλ έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σίβας.

ΤΑΣΕΙΣ

Πτώση παρουσιάζουν τα διπλά των Οσάκα και Ουράβα, ενώ σχεδόν στην… μονάδα έχει πέσει ο άσος της Σλοβενίας Κ21 απέναντι στην Ανδόρα. Σε πτώση βρίκσεται και το διπλό των Αρμενίων (2.74) μέσα στη Λετονία, όπως επίσης και ο άσος (1,53) των «λιονταρίων» κόντρα στην Νορβηγία. Ανεβαίνει και ίσως έχει αξία αν συνεχίσει έτσι, ο άσος της Κορίνθιανς (1.42) απέναντι στην Μπραγκαντίνο για το βραζιλιάνικο Κύπελλο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ