2014-09-03 22:03:16
Φωτογραφία για ΜΙΑ 11ΑΔΑ... ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά έντεκα είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες για τη δράση αυτού του Σαββατοκύριακου.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έδωσε τέσσερις εν ενεργεία διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως… ξέμεινε και από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να υπερηφανεύονται για τις κλήσεις των παικτών τους, καθώς συνολικά έντεκα παίκτες δίνουν το «παρών» στις Εθνικές τους ομάδες. Αν, μάλιστα, ένας από αυτούς ήταν και τερματοφύλακας, τότε θα μπορούσαν να συγκροτήσουν… κανονική ομάδα!

Πρώτοι, σε ό,τι αφορά τους διεθνείς του Ολυμπιακού, είναι οι Έλληνες με τους Σιόβα, Φορτούνη, Διαμαντάκο και Μήτρογλου να βρίσκονται στις επιλογές του Ρανιέρι για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Ρουμανία την Κυριακή (07/09) και ενώ από την ομάδα αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες οι Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης και Αβραάμ Παπαδόπουλος που σταθερά καλούνται στην Εθνική ομάδα.


Από εκεί και πέρα, ο Ιμπραϊμ Αφελάι, κλήθηκε από τον Γκους Χίντινγκ στην Εθνική Ολλανδίας.

Επίσης, κλήση έλαβε και ο Τζίμι Ντουρμάζ για την Εθνική Σουηδίας, ενώ στις επιλογές της Εθνικής Παραγουάης είναι ο Χόρχε Μπενίτες. Στην ομάδα της Εθνικής Ελβετίας είναι ο Παϊτίμ Κασάμι, ενώ ο Γκαζαριάν θα παίξει με την Αρμενία και ο Ελαμπντελαουΐ με τη Νορβηγία! Τέλος, ο Ματιέ Ντοσεβί επανήλθε στην Εθνική ομάδα του Τόγκο, όντας ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη, όπως αναφέρει συνέχεια ο ίδιος!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ