2014-09-04 11:45:03
Φωτογραφία για Μέντιουμ έβλεπε το μέλλον αλλά δεν είδε...
Τέλος στη δράση 44χρονης, που παρίστανε το μέντιουμ εξαπατώντας δεκάδες Τρικαλινούς, έδωσαν οι Αστυνομικές αρχές Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το... μέλλον δήλωνε ότι μπορούσε να δει 44χρονη, η οποία όμως το μόνο που έκανε ήταν να αποσπά από τους πελάτες της χρήματα και κοσμήματα ως αμοιβή για τις «μαντικές» της ικανότητες.

Όλα ξεκίνησαν όταν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων σχεδίασαν χθες το βράδυ και υλοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε μονοκατοικία, στην Τοπική Κοινότητα του Διαλεχτού.

Αντρόγυνο αστυνομικών, έκλεισε ραντεβού με την 44χρονη «μέντιουμ» για επίλυση σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζαν στην …οικογένεια τους

Η 44χρονη κατά την συνάντηση τους, ζήτησε και έλαβε το ποσό των 100 ευρώ προκειμένου μέσω της μαγικής σφαίρας να εξαφανίσει τον πόνο της σπάνιας νόσου.

Η Αστυνομικός αφού της έδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, αποχώρησε, κλείνοντας ραντεβού μαζί της τις  επόμενες ημέρες.


Αμέσως στο οικία έσπευσαν συνάδελφοι της Αστυνομικοί, όπου σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στην δράστιδα, βρέθηκε στη κατοχή της και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Τότε οι Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 44χρονη και την μετέφεραν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί, σε λίγη ώρα στην Εισαγγελέα Τρικάλων για τα περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οικία της 44χρονής, φέρεται να βρέθηκε εκτός από τράπουλές, βαζάκια κ.τ.λ , μεγάλο πελατολόγιο και αποδείξεις ότι αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από Τρικαλινούς και όχι μόνο πολίτες εξαπατώντας τους, με την πρόφαση ότι διαθέτει ιδιαίτερες ικανότητες επίλυσης προσωπικών - κληρονομικών και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ