2014-09-04 12:30:09
Φωτογραφία για Ο Αλέξης Τσίπρας στο ΣΔΟΕ για λίστα Λαγκάρντ....
Το ΣΔΟΕ επισκέπτεται από τις 11 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα συναντηθεί με την πολιτική και διοικητική του ηγεσία με σκοπό... να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι πως προχωρούν, αν προχωρούν, οι έρευνες και οι έλεγχοι για υποθέσεις "οικονομικού εγκλήματος".

Σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα Λαγκάρντ θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη της Κουμουνδούρου τονίζουν με έμφαση ότι «Η λίστα Λαγκάρντ αλλά και άλλες υποθέσεις θα εξερευνηθούν μέχρι το τέλος. Παράλληλα, δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν εκβιασμοί πριν από τις κάλπες»

Η επίσκεψη Τσίπρα στο ΣΔΟΕ πραγματοποιείται μόλις 3 ημέρες μετά την επανεμφάνιση του Γ. Παπακωνσταντίνου στην εκδήλωση του ΓΑΠ για τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και την πολιτική κάλυψη που του παρείχε ο πρώην πρωθυπουργός.

Εξάλλου στις 4 το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στην Κουμουνδούρου με τους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που υποστηρίχθηκαν από τις δυνάμεις της αριστεράς, προκειμένου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος, να ανταλλάξουν απόψεις για τα άμεσα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ