2014-09-04 17:07:32
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... «ΚΕΡΔΙΣΕΙ» ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, ο οποίος σκοπεύει να του δώσει αρκετές ευκαιρίες την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή από την αρχή της προετοιμασίας έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος σκοπεύει να δουλέψει μαζί του, προκειμένου να βελτιωθεί και να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον, βασικό στέλεχος των ερυθρόλευκων.

Ο Μπουχαλάκης είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και στα φιλικά επί αμερικανικού εδάφους, τα οποία του έδωσαν ουσιαστικά την ευκαιρία να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος. Ο Μίτσελ υπολογίζει τον νεαρό παίκτη για μια θέση στο δίδυμο των αμυντικών μέσων, παρόλο που μέχρι σήμερα αγωνίζονταν ως επιτελικός μέσος.

Επιπλέον ο Κριστιάν Καρεμπέ, που ασχολείται με όλους τους παίκτες που έχει ο σύλλογος, και τους δανεικούς δηλαδή, φέρεται να έχει... «τρέλα» με τον Μπουχαλάκη.

Τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ πιστεύουν στις ικανότητες του Ανδρέα Μπουχαλάκη και ο Ισπανός είναι αποφασισμένος να του δώσει τις ευκαιρίες που του αναλογούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ